Jeg har montert et møbel

I gårkveld når min kjære var på jobb tok jeg fatt på tv-benken vi tidligere på dagen var å hentet. Jeg hadde i grunn bestemt meg for å IKKE montere den opp, ikke for at jeg ikke kan eller vil (for jeg har montert maange av husets møbler både med å uten hjelp), men for at det er ganske tungt å skal drive å snu på møblet både før under og etter montering. Men uroen tok fatt i meg, og jeg fant ut at skal det bli gjort idag ( noe som jeg ville ) så tok jeg fatt på det, og det var med barna til stede. Elias var flink å hjelpe mamman å holde, så det fikk han siden han absolutt ville delta.
At ungene ble litt utolmodig og sprang rundt å lekte med esker og isopor og at hele stua så ut som et uvær med masse "haggel" på gulvet, det er forståelig. Over to timer fikk tv-benken av min tid, og dermed klandrer jeg ikke barna for at de aktiviserte seg selv. De var jo bare kreative, og brukte det de hadde tilgjengelig:)
Dessuten tok storebror i huset fatt på en søppelpose og begynte å rydde isoporkaoset de hadde skapt, sånn etterhvert. Men alt i alt, det ble jo bra - ungene var flinke å hjelpe og mammaen gjor det jo ganske bra selv uten at så mye ble ødelagt, bare litt - hehe.. Så kan ikke si meg annet enn fornøyd med både monteringen og fredagen!

her er bildet av monteringen og resultatet!


Elias vente på å få hjulpet mammaen.


Nesten ferdig.


Ferdig resultat. Mangle egentli håndtak, men viste ikke om jeg sku være uten, bruke de som fulgte med eller kjøpe noen med "diamater" eller annet chic-preget ? Får vel bestemt meg tilslutt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blir bloggen handle om de tingene som opptar meg i tilegg til ernæring - nemlig mine elskverdige barn og hjemmet/interiør

Kategorier

Arkiv

hits