Mandag og veiedag

Da var det mandag å ny start på ei forhåpentligvis så flott og fortreffelig uke.
Etter en litt sløv høst begynte jeg ved nyåret og bli ennå mer kostholdsbevist igjen slik som vår og sommer 2010 og det er deilig. Ungen er også mer implisert og er blitt flinke til å spise grønnsaker og frukt, å vi har grønnsaker minst 6 av 7 dager i uka til middag, gjerne i form av ulike woker eller salater - og det er herlig. Som følge av litt mer bevisthet har jeg vært så heldig og gått ned 1,5 kg siden jeg veide meg for 14 dager siden og frem til idag. Og 1 cm omkretstap på mage og samme på lår.
Jeg bestemte meg for og notere vekt og omkrets for to uker siden, siden jeg skal til syden om et par mnd. Et par kilo ned er unasett ingen fare på mine 183 cm lange kropp.
Og ingenting er bedre enn og føle seg vel når man skal gå i bare bikinien i noen uker.

Det er deilig og se at man har nedgang på vekt og i cm og enda ha mulighet til hverdagskos. For det har jeg.
det har vært bursdager, kaker, bollebaking, vaffellaging, et par turer på byen og godteri i helgene, og enda har jeg godt ned. Målet er og holde vekta, men ingenting er bedre enn et par kilo ned til før vi drar til syden.
Men hadde nok ikke godt ned hadde det ikke vært for at jeg har gått tur og rocket med rockeringen min i januar. Er godt fornøyd! Kjenner på formen og humøret at det stadig blir bedre også.
Skal fortsette på samme måte som nå ut februar så får vi se om det er på tide og tilføre ennå mer energi i kosten eller ikke.
Ny vektkontroll tar vi mandag om 2 uker! Så langt er jeg kjempe fornøyd!:)

Har tatt av meg på vekta; 1,5 kg
I cm på mage: 1 cm
på lår: 1 cm

Én kommentar

Siri B N

31.jan.2011 kl.17:53

så flink du e :))

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blir bloggen handle om de tingene som opptar meg i tilegg til ernæring - nemlig mine elskverdige barn og hjemmet/interiør

Kategorier

Arkiv

hits