Uken min så langt

Torsdagen er allerede godt i gang, men jeg sitter ennå godt plassert i sofaen, og har ikke store planer for dagen, for idag sliter jeg veldig med lårhalsen min! Tirsdagen gikk/jogget jeg til flyplassen for å hente bilen vår, og kjente løpet av kvelden at det verket litt i lysken, som igår etter 55 min med gange gikk opp mot lårhalsen. Så i natt har jeg ikke sovet særlig godt. Løft av foten og i det heletatt lette og moderate bevegelser bare over stuegulvet gir verk rundt lårhalsområdet. Så regner bare med at det er rein overbelastning av lårhalsen eller en stressfraktur. Så jeg får bare hvile de neste dagene og ta det litt me ro, for det kjennes ikke særlig godt!

Men skal likevel prøve å få til litt baking av grove rundstykker med cottagecheese og krydderblanding i, som vi tar med oss på hytten i morgen viss vi drar - ser det har meldt litt uvær og kjempekaldt. Men slik det ser ut pr nå, så er været fint nok til en hyttetur - har kjempelyst til å dra på hytta.

I løpet av uka ellers har vi gjort en hel del.
Tirsdag var vi på tirsdagsrenn med verdens beste små, og de var så flinke. Ariane har aldri hatt på seg ski før, men hun gikk rundt banen som en skikkelig helttinne, og helt frem til mål uten en eneste klage. Elias gjorde også store fremskritt på sin andre tur - skiene ble på under hele løpet, og det er så herlig når de er så flinke.
  
Samme kveld fikk jeg litt kjærestetid med min elskede, så mens mamma tok med Elias og Ariane hjem, og lagde sveler og pølsebiter med pommesfrits å koste seg, dro jeg og Sverre på kino. Der så vi the tourist, på kinoens helt nye anlegg. Fantastisk kvalitet i forhold til tidligere, både lyd og bilde og ikke minst en svært god film! Anbefales!
The Tourist Poster


I går, onsdagen hadde jeg ungene hjemme. Har vært flink å jobbet meg raskt inn med skolen denne uken, så siden sverre skulle tidlig på jobb å var hjemme til i 1 tiden, fikk ungene være hjemme. Og vi storkoste oss med tegning, lek, kjeksbaking og gode måltider. Alle var i godt humør å da er det så deilig å ha de lamme seg. Syns det er godt å kunne ha de hjemme fra barnehagen når muligheten er der. Kjenner bare oftere på det at de blir raskt store, og er så redd for at tiden skal gå så fort at de plutselig er skoleklare og plutselig voksen. Ønsker å bruke mest mulig tid sammens med de nå som de er små, så slipper jeg og angre i senere tid på at jeg fikk for lite tid med barna som små, og jeg gjorde forlite sammens med de. Barneårene er så alt for korte så når jeg har tid, da vil jeg bruke den. Så heldig for meg at jeg er i den situasjonen som jeg er i nå, med skolen. Jeg jobber når jeg kjenner jeg har overskudd og tid, prioriterer skolen først, å har ungene hjemme viss jeg føler at jeg er frempå med skolen eller at jeg klarer å ta inn den tapte dagen, ganske fort. Hærlig og være sin egen herre gjennom dagen!!

  

Vi var foresten i nordvågen på fotballbanen og aket med ungene i går, og lille søte Wanda var også med, sammen med pappan. Etter litt aking i baken var det hjem til familien Leinan/Robertsen og der spiste vi kvelds hele gjengen! Utrolig koselig!:)
Så uken har godt utrolig fort og vært fantastisk for min del. Måtte bare resten av uka være likens.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blir bloggen handle om de tingene som opptar meg i tilegg til ernæring - nemlig mine elskverdige barn og hjemmet/interiør

Kategorier

Arkiv

hits