Lenge siden sist

Ja, da er det en liten stund siden sist jeg skrev blogginnlegg. Men sannheten er faktisk at tiden har vært knapp å jeg har vært gittesløs. Utrolig nok så tar det gjerne litt tid å blogge, å når man enkelte dager føler at timene i døgnet ikke strekker til, for daglige og vanlige gjøremål blir det definitivt ikke tid til blogg.

Det har skjedd mye her som har tatt tid. Vi har vært bortreist, feiret prinsessa vår som har fylt 2 år, å det har vært både voksen og barnebursdag for henne, vi har pusset opp soverommet hennes ( bilder kommer ), jeg har vært opptatt med å få til å engasjere meg i skolen, å har i noen uker slitt, p.g.a kjedelige demotiverende temaer. Men denne uka som har vært, har jeg jobbet med et fagemne som har vært av interesse, som jeg har klart å forstå å engasjere meg i, og det er til en forandring herlig! For dere som er nyskjerrige har jeg i sykdomslære nå jobbet med nevrologiske sykdommer, og det har vært fasinerende, og interessant. Helt utrolig hvor kompleks kroppen er!
Siden siste blogg innlegg har det som sagt skjedd mye, mye som ikke nevnes også.
Og til Ellen Rebecca som nå har reist fra norge til danmark for å praktisere litt av jordmorstudiet sitt, håper du får en fin tid i danmark. Ser det til våren/sommeren!:))

Det er foresten "bare" 38 dager nå til vi skal reise til Tenerife, og jeg ser så frem til litt sol, varme og skolefri!
Det motiverer, så nå skal jeg gå å avslute fagemnet mitt, slik at jeg får med meg skigutta senere idag, det er viktig og følge vm-gutta! Kos dere idag, har hørt at onsdag er en bra dag, skal vist være en av ukens beste dager, så håper det blir slik for deg! Enjoy!

2 kommentarer

ailinmadsen

02.mar.2011 kl.21:13

Fin blogg du har. Og så nydelige barna dine er, blitt så store også :-D

Ann Sofi

02.mar.2011 kl.22:22

takk ailin:) Ja, de har blitt store. Men det har skatten din også:)

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blir bloggen handle om de tingene som opptar meg i tilegg til ernæring - nemlig mine elskverdige barn og hjemmet/interiør

Kategorier

Arkiv

hits