Høyt fravær

Syns bare det går lengre å lengre mellom hver gang man klarer å få laget et blogginnlegg å bare tanken er demotivernede. Jeg som hadde store planer om å være flink på denne fronten da jeg i januar heiv meg til igjen etter et halvt år med stopp. Tror jeg har et litt ambivalent forhold til blogg, derav noen innlegg i perioder som avbrytes med en høy fraværsperiode i neste øyeblikk.

Jaja, men  nå er jeg her, prøver å forme et innlegg - problemet er; hva skal man fylle ut innlegget med, det har vært så mange ting som kunnet fylt et innlegg ene og alene, men gidder ikke sitte skrive 5-6 individuelle inlegg nå, så lenge på etterskudd. Så jeg gjør det enkelt; Oppsummerer.Om 27 dager viss alt får etter planen så sitter vi nå på et av star tours charterfly på vei til tenerife. Men mye kan skje og vi VET at det er meldt inn en del strekevarselsdager på spanske lufthavner i påsketider, så det kan jo bli interessant å se hvordan reisen til syvende og sist utarter seg, men det er ennå drøye tre uker frem i tid. Nå skal jeg fokusere på å få tatt noen solariumstimer FØR avgang, innkjøp av det man trenger for 2 uker i syden sammens med 9 andre, å det som ellers kreves. Den største jobben er å finne tak på passene våre. De er søkk vekk, og det er snakk om 4 pass - har ikke særlig lyst til å kjøpe fire nye pass med dagens skralle økonomi. Alle pengene som kommer inn trengs til de faste utgiftene å resten til syden, da de avsatte lommepengene har gått til en del uforusett. Så pass - kom til meg!


I forbindelse med prosjekt syden så ønsker jo de aller fleste å føle seg mest mulig vel, å jeg kan vel si som så at; etter en februar med 5-6 bursdagsfester å et kakegilde større enn størst, så har jeg gått opp nesten 4 kg, det tilsvarer det jeg hadde planer om å gå ned for 2011, så her har jeg en jobb å gjøre. Ikke for at jeg føler meg dritt, men rart hvor slapp man blir både i form og humør når man sliter sofaen å presser i seg godteri å søtsaker dagen lang. Så 30 dager før sydenreisa, gikk jeg inn i meg selv å tok et oppgjør; Minst 20 av 30 dager skal det trenes, noen dager mer enn andre, og i hovedsak snakker jeg mosjon i form av gange, å litt styrketrening. For har jo altid planer om å få til en time zumba eller spinning men klarer aldri å komme meg dit, endten p.g.a tidspunktne eller p.g.a ubeleilighet i forhold til barnevakt/sverre sin jobb.
Dessuten skal det trappes KRAFTIG ned på kake og godterspising i ukedagene. Jeg skal Back to reality nå! Så da kan vekta stå på hva den vil med endt "prosjekt". Poenget er at jeg føler meg mer opplagt, kvikk og ikke minst har huden min det ganske mye bedre.

  


På hjemmebane har vi så smått også begynt med bleieavvenning på snuppa. Det er ingen tvang eller noe men Ariane settes på potta morgen, som ettermiddag som kveld og vi prøver å motivere med en tissedans og en kalender som hun får klistremerker på hver gang hun ender opp med å få til å tisse på do eller i potten. Det går ikke så fort for hun sitter stortsett bare på potten, men merker at etter noen uker med å bare gjøre dette av å til, så blir det oftere og oftere hvor hun også klarer å tisse på potten eller do. Å når hun går hjemme med tissetruser eller tøybleier så merker hun når hun tisser seg ut, å sier i fra - det er kjempefremskritt! Prøver dette nå, for da blir det lettere for henne å kunne si i fra/gå på do når vi kommer til syden.  Kanskje hun er bleiefri til sommeren da!
Er veldig greit at de kan bruke do, enn disse bleiene.

Ellers har jeg fått gjort mitt vante med studiene, Sverre jobber en del, å det begynner å gå mot vår, noe som er veldig deilig! Nå er det en fryd å våkne på morgenen! Ingenting er bedre enn en lys dag, med fin utetemepratur, og en kaffekopp i hånden for å våkne. Nå har jeg våknet for lengst i dag da. Nå skal jeg ta til fornuft, å rydde kjøkkenet litt, å få lagt sammen en hau med klær. Senere skal store å små ut å lufte kropp å sjel.
Dessuten syns jeg det er helt herlig at det har begynt så mye spennende på tv av serier; så dagene er fult opp av tv-underholdning. Alt fra søppeltv som paradise til farmen, 3bryllup, livvaktene og masse masse mer. Er bare i helgene det faktisk ikke er noe bra på tvn. Å kanskje jeg skal ta det etter retning, å gjøre noe koselig for meg og mannen idag. Er lenge siden jeg har disket opp med en deilig middag til oss to nå, men av å til fortjener han også det. Skal smake litt mer på den tanken..:))
Ha en helt fortreffelig lørdag alle sammen! Det skal jeg:)

FØR
  ETTER
  

Er ikke store rommet, så det er ikke så enkelt å ta bilder. Men det har virkelig blitt noe forbedringer må jeg få si.
Må jo være stolt, når det er jeg som har lagt gulvet, og en vegg alene. De andre tre har jeg hjulpet til med. Men hylleløsningen, farger å utformingen eller, tar jeg æren for - men min kjære har også vært flink. Lista, styrt og kuttet til både det ene og det andre-  så et sammarbeid som endte godt og ikke med skillsmisse;P

2 kommentarer

Ellen

13.mar.2011 kl.08:57

Så fint snuppa har fått det på rommet sitt :)

AnnSofi

15.mar.2011 kl.08:40

Takk Ellen:)

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blir bloggen handle om de tingene som opptar meg i tilegg til ernæring - nemlig mine elskverdige barn og hjemmet/interiør

Kategorier

Arkiv

hits