En daglig dose

Dagen har som seg hør og bør vært slik den skal være, bortsett fra at jeg har atter en gang ikke kunnet begrense meg til kakebakst! Har dere hørt; Alle barn liker vel kake.. - jeg er en av de barna, i allefall så har kakelysten fulgt meg fra den spede barndom. Og til tross for min litt bedre ernæringsmessig forståelse, må jeg jobbe hardt med enkelte delen av min hjerne for å kjempe mot å IKKE spise en hel kake alene om jeg har muligheten - for jeg er fort truende. I bestefall kan jeg dele kaken opp over et par dager - max! Men skal skryte på meg at jeg er blitt bedre. Men til sakens opplysning;


                                            Bilde fra pickles.no

I dag har jeg med min familie vært på besøk hos Mari Iren og hennes familie, og der fikk vi servert deilig sjokoladekake, med smørkrem!!!, og mashmellowfondant!! Pluss muffins med smørkrem.
Bestemte meg raskt for å bare ta et stykke, men det ble til sikkert tre, pluss noen muffin *bøyer hode ned mellom skuldrene* egentlig så skjemmes jeg, for som jeg sier til barna, det er bare tirsdag!
Missforstå meg rett, vi koser oss gjerne med søtsaker, ingen fanatiker her, MEN når enkelte perioder blir for ofte, så blir det bare for mye. De har et poeng i det de sier om at det ikke er hva man spiser mellom jul og nyttår, men mellom nyttår å jul, problemet er at vi er ganske mange på dette kontinent som har jul stort sett hele året.

Men det var ikke annet å gjøre enn å ta på seg joggeskoene å spasere seg en liten tur ( minimum en halv time )
Går bestandig minst 30 minutter når jeg går. Idag ble det nesten 40 i en del motvind. Men nå skal dere høre, deet ble med VEKTER!, fader det var tungt. Sverre fikk en fiks idè om at han ville ha vekter for å ha på armer å ben, så jeg kjøpte det idag, og jeg kunne jo ikke være noe værre, så måtte prøve. De er 2 kg pr stykk, å det høres simpelt ut, men 2 kg ekstra på hver fot er ganske bra! Ariane prøvde de, å klarte så vidt å røre seg - så 2 kg vektnedgang er i prinsippet ganske så betydelig selv om man på en hel kropp slettest ikke tenker på det som noe særlig!
Men hærlig var det, litt sliten blir man jo, men er det ikke det som er meningen med trening?! Det skal jo være litt gøy også da! Slipper sitte med dårlig samvittighet ang. kakene da, for idag har jeg passert 10000 skritt selv om turen bare ble i overkant av 4000. Skulle jeg gått ti tusen, måtte jeg gått ca 100 minutter, noe jeg i prinsippet har gjort samlet idag. Har faktisk vært flink å la bilen stå, unngått å kjøre å prøvd å gå mer, å det gir uttelling i skritt!

 

Frisk farge. Rød og svett etter tur!       Over 10000skritt = Fysisk aktiv! Endelig:P 


 2x2kg vekter! Til arm/ben


Nå har jeg unnagjort min daglige dose, både blogg, trim og kake!
Ha en god kveld:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blir bloggen handle om de tingene som opptar meg i tilegg til ernæring - nemlig mine elskverdige barn og hjemmet/interiør

Kategorier

Arkiv

hits