Kystdrakt til prinsessa

For 2 år siden fikk Ariane brodert kystrdrakt fra sin gammeltante, men den ble ikke sammensydd. En periode var posen med kystdrakten borte, og vi fikk ikke anledning til å montere den sammen slik at hun kunne fått bruke den til 17mai i fjor. Sikkelig ergelig! Men nå har den dukket opp ( JIPPI ), og jeg har snakket med ei som skal se på den og montere den sammen for oss - den er egentli bare opptil 2 år, så får håpe at ariane har mulighet for å passe den til 17 mai i år! ( betviler det egentli ganske sterkt, men håper inderlig )

De er jo nydelige, så håper virkelig på at den kan passe. Erger meg grønn over at vi "mista" den i fjor, for det er jo en viss fare for at den aldri får bli brukt av Ariane som den var tiltengt til. Men er det nå slik, får vi ta godt vare på den, å så får hun gi den til sine barn når hun blir stor! Fint med arv på sånne plagg. er vel også heller skjeldent at 2 åringer har sånne plagg.

Bilde hentet fra dukkehobby.com

Er den ikke flott!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blir bloggen handle om de tingene som opptar meg i tilegg til ernæring - nemlig mine elskverdige barn og hjemmet/interiør

Kategorier

Arkiv

hits