Mine nyeste invisteringer

Det går mot vår, og lysere tider - jeg er fortsatt blakk men syns det går bare lengre å lengre mellom hver tid jeg unner meg selv noe, særlig da klær, så idag har jeg shoppet litt! Fant mye på Mixmote, men måtte begrense meg. Jeg gikk inn for en shorts / lys bukse, men endte med å legge fra meg buksen jeg fant til fordel for et belte!! og noen topper.
Syden nærmer seg med stormskritt å hva er da bedre å ha i kofferten enn noen lyse lette topper!
Deilig med noen nytt i skapet! Her er mine første klesinvisteringer for 2011.
I går fikk jeg foresten lack-bordan som ørjan kjøpte til meg på ikea, å dæm ska på romme å loftet! Små-lette bord til prisen av 50,- e latterlig billig, å vel vært å invistere i. De tåler rett å slett å bli ødelagt etter min mening.
Men noe uventa så så jeg bror hadde noen fine nattbord som de nyrlig hadde kjøpt, å jeg forelska meg i dem, å sa at slike kunne jeg også tenkt meg. Da kontret han med at de hadde faktisk kjøpt 2 for mye, de hadde fire, så jeg fikk beholde de nyeste de hadde og e herved eier av nattbord, endelig!

 
stolbordet mitt til en nett sum av 50,-!    Nattborde mitt! 

Dessuten så tok æ dein her me mæ fra Rimi når æ va å handla i ste:
Æ e nødt å ha litt grønt i huse. Å gjerne en ekstra buffer også, før æ e
verdensmester i å ta live av blomstran mine. Men den her syns æ va fin!

Slenge ut et bilde av noen andre invisteringe, som betyr verden før mæ!
De invisteringen kan ikke måles i penga, kjærlighet eller lykke. De e så mye mer enn det!


Mine hjerta <3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Sofi

Ann Sofi

24, Nordkapp

Ann Sofi hete æ. begynte i høst på en bachelorgrad i ernæring, så våren 2013 er jeg forhåpentligvis erneringsfysiolog. Etter en livstilsendring våren 2010, så har jeg fattet stor interesse for kost og ernæring, og dette er noe som følger meg i bloggen en hel del. Ellers blir bloggen handle om de tingene som opptar meg i tilegg til ernæring - nemlig mine elskverdige barn og hjemmet/interiør

Kategorier

Arkiv

hits